måndag 30 mars 2009

Dissen på LLT!

Igår kväll tog jag bussen från Kim hem som vanligt, tog fyran och skulle hoppa av vid Delfingatan. När bussen åker över Svartöleden trycker jag på en halväckliga knappen som man egentligen inte vill ta i, men man gör det ändå för det är liksom en måste grej. Hur som helst har jag tryckt på knappen.
Bussen passerar Delfingatan som om ingenting hade hänt, förvirrad som jag är så trodde jag att busschauffören helt enkelt hade stannat men jag glömde gå av. Samhall-stationen utanför Coop Arena kommer på höger sida och jag klickar öven där, bussen stannar inte. Förtvivlad och arg som fan inser jag att nästa station är nästan vid Porsöns industriområde. Fan var allt jag hade att säga. "Tur" som jag hade så var det en annan tjej som skulle av vid industriområdet också, och där fick jag hoppa av.
Jag fick alltså gå, G Å nästan från Porsön hem till Kallkällan, Bergviken. Skitarg som jag var hade jag inte hjärnan med mig och ringde efter skjuts, så i ca. 30 min fick jag gå i halv snöstorm och i kalla tygskor. Surt. Hängigt. Hårt. Arne-igt.

Dissen på LLT. Hatar LLT. PUNKT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar